web analytics
Frizure Lasni podaljški Moderno za ženske Svečane pričeske Trendovske pričeske Moške frizure
Gelirani nohti za piko na i
Gelirani nohti

Gelirani nohti so krasna alternativa za vsa dekleta, ki si želijo urejene in lepe dlani. Če z izgledom svojih niste ravno zadovoljne, so najboljša izbira.

Gelirani nohti so vključeni tudi v ponudbo vseh boljših frizerskih salonov.

Modne trend frizure

Nazaj v galerijo Naslednja galerija

 

 

 Modne trend frizure  Modne trend-frizure
 Najboljše trend frizure  Najboljše trend-frizure
 Trend frizure 2012  Trend-frizure

Nazaj v galerijo Naslednja galerija

 

 

 

Asimetrične oziroma neuravnotežene frizure so letos zelo moderne in tudi so tudi velik trend. Asimetrija je poglavitna lastnost trend frizure; frizura je namreč delno neenakomerna, kar osebi daje značaj in individualnost. Trend frizure so med najboljšimi frizurami. Trend frizure nikar ne zamenjajte za emo frizuro; čeprav sta obe asimetrični, pa so emo frizure v glavnem črne in zakrivajo del obraza, medtem ko so asimetrične frizure bolj moderne in drzne, ker so lahko različnih barv in oblik.

Kreativni frizerji imajo najraje trend frizure, kajti te jim dopuščajo veliko ustvarjalne svobode. Prav to pa zagotavlja osebi edinstveno frizuro, ki ne bo enaka nobeni drugi. Prav zato so asimertične frizure najbolj priljubljene med osebami, ki želijo izstopati iz množice in pokazati, da so edinstveni. Mnoge filmske in druge zvezde nosijo trend frizure, njihovemu vzoru pa sledijo njihovi oboževalci in oboževalke, kar pomeni, da je asimetrična frizura zelo močan trend, pa tudi težavna ni – vsak frizer vam jo namreč lahko naredi brez težav! Če odreže preveč, nič hudega – navsezadnje je frizura asimetrična.
Spremljajte nas na Facebook-u
Za vas tudi na Google +
Letni horoskop 2019
Kaj vam prinaša letni horoskop 2019?   letni horoskop 2019