web analytics
Frizure Lasni podaljški Moderno za ženske Svečane pričeske Trendovske pričeske Moške frizure
Gelirani nohti za piko na i
Gelirani nohti

Gelirani nohti so krasna alternativa za vsa dekleta, ki si želijo urejene in lepe dlani. Če z izgledom svojih niste ravno zadovoljne, so najboljša izbira.

Gelirani nohti so vključeni tudi v ponudbo vseh boljših frizerskih salonov.

Modne frizure 2019

slika za frizure 2013Smo v obdobju, ko je moda vsem nam zelo pomembna. Moške in ženske frizure bodo glavna tema tega prisevka. Največ poudarka ljudje dajemo predvsem na svoje pričeske in oblačila, pomembna pa nam je tudi zunanja urejenost. Zunanji videz oziroma podoba najbolj skrbi mladostnike, zato pri njih najdemo najrazličnejše oblike in barve pričesk. Najbolj priljubljene med mladimi so trenutno kratke nesimetrične frizure v čim bolj raznolikih barvah. Pri mladih lahko opazimo najrazličnejše tone barv od rdečih, rumenih, zelenih, skratka vseh barv, ki jih še malo nazaj ni bilo na obzorju. Po klasičnih, daljših enobarvnih frizurah posega predvsem srednja in malo starejša populacija, ki ne želi v družbi posebej izstopati. Za njih so še vedno najbolj priljubljene umirjene barve kot so rjava, temno rdeča pri ženskah, črna in blond.

slika za stran frizure 2013

Če se odpravljate na praznovanje, prireditev ali pa bi si želeli imeti kakšno bolj elegantno frizuro, boste dobre primere oziroma vzorce našli v kategoriji svečanih frizur.
Spremljajte nas na Facebook-u
Za vas tudi na Google +
Letni horoskop 2019
Kaj vam prinaša letni horoskop 2019?   letni horoskop 2019