web analytics
Frizure Lasni podaljški Moderno za ženske Svečane pričeske Trendovske pričeske Moške frizure
Gelirani nohti za piko na i
Gelirani nohti

Gelirani nohti so krasna alternativa za vsa dekleta, ki si želijo urejene in lepe dlani. Če z izgledom svojih niste ravno zadovoljne, so najboljša izbira.

Gelirani nohti so vključeni tudi v ponudbo vseh boljših frizerskih salonov.

Izbor naj frizure 2010

Spletna stran Frizure pripravlja izbor naj moške ali ženske frizure 2010. Vsi zainteresirani, ki želite preveriti, ali je vaša frizura všeč tudi drugim, nam pošljite eno svojo fotografijo na email naslov info (afna) frizure.si, lahko pa pripišete tudi nekaj kratkega o sebi ali o tem, zakaj ste se odločili prav za tako obliko frizure.

Seveda bo ekipa naše spletne strani najbolj ocenjeno frizuro tudi nagradila. S čim? Sponzor  Hiša lepote Art-Pe; frizerstvo in kozmetika iz Novega mesta osebi z največ glasovi podarja darilni bon za pedikuro.

Izbor naj frizure 2010

Vse primerne fotografije bomo objavili na naši spletni strani Frizure, naziv naj ženske ali moške frizure pa bo osvojila tista fotografija, ki bo imela največ oznak “Všeč mi je”. Najboljše ženske frizure in moške frizure bomo po končanem izboru objavili tudi v drugih medijih. Izbor se zaključi 30.09.2010.

Čas je, da se začne Izbor naj frizure 2010!
2 Responses to “Izbor naj frizure 2010”

 • Miha:

  Hm, morda je res čas, da si omislim novo frizuro… pa da vidimo, katera bo naj moška frizura 🙂

 • Napisali ste: “Nekateri frizerji razpolagajo tudi s posebnimi računalniškimi programi, na katere lahko naložijo vašo fotografijo in vam pokažejo, kako bi kratke frizure pristajale prav vam.”

  Frizerji, tak profesionalen program hair CONCEPT lahko naročite pri nas. Proizvajalec je uveljavljeno nemško podjetje. Program je že preveden v slovenščino.

  Pokličite ali pišite za brezplačno predstavitev v vašem salonu!

  info@zibrasoft.si
  tel. 04 – 255 60 80

  Program je moderno zasnovan in vam omogoča enostavno in hitro svetovanje stranki. Priložen mu je obsežen katalog frizur v tiskani in v elektronski obliki. Frizure redno dopolnjujejo.

Spremljajte nas na Facebook-u
Za vas tudi na Google +
Letni horoskop 2019
Kaj vam prinaša letni horoskop 2019?   letni horoskop 2019