web analytics
Frizure Lasni podaljški Moderno za ženske Svečane pričeske Trendovske pričeske Moške frizure
Gelirani nohti za piko na i
Gelirani nohti

Gelirani nohti so krasna alternativa za vsa dekleta, ki si želijo urejene in lepe dlani. Če z izgledom svojih niste ravno zadovoljne, so najboljša izbira.

Gelirani nohti so vključeni tudi v ponudbo vseh boljših frizerskih salonov.

Kratke pričeske za letošnje poletje

Kratke pričeskePoletje se hitro približuje in vsi se že intenzivno pripravljamo nanj. Poleg kopalk in lahkih oblek se moramo odločiti tudi za pričesko, s katero bomo izgledali kar najbolje.

Letošnje poletje bodo najbolj moderne kratke pričeske, ki so zelo priročne, saj jih lahko oblikujemo v nekaj minutah. Če ne veste točno, katere kratke pričeske se nosijo v tem času naj vas ne skrbi, saj tokrat ne morete zgrešiti.  Moderne so prav vse, zelo kratke, paži, skodrane in ravne. Če ste bolj igrive narave, se lahko odločite, da boste svoje lase skodrali s pomočjo morske vode. Na ta način boste dobili igrive kodre, kibodo izgledali zelo naravno. Če pa vam ni do skodranega videza, se lahko odločite za moderno paževsko pričesko, za katero pa boste potrebovali malo več časa, še posebej, če vaši lasje niso čist ravni.

Prav tako se ne morete zmotiti v barvi, saj imate na voljo skoraj vse odtentke. Svetujem pa vam, da se izogibate nenaravnih barv, kot sta vijolična in kozmično modra, ki sta bolj primerni za zimske mesece. Kratke pričeske so zelo primerne za vroče poletne mesece, saj bi vam bilo z dolgimi lasmi zelo vroče. Odločite se za stil, ki je najbolj primeren za vas in nikar ne skrbite, kako ga boste oblikovali. Kratke pričeske so namreč zelo enostavne za oblikovanje in vam ne bodo vzele preveč časa.
Spremljajte nas na Facebook-u
Za vas tudi na Google +
Letni horoskop 2019
Kaj vam prinaša letni horoskop 2019?   letni horoskop 2019