web analytics
Frizure Lasni podaljški Moderno za ženske Svečane pričeske Trendovske pričeske Moške frizure
Gelirani nohti za piko na i
Gelirani nohti

Gelirani nohti so krasna alternativa za vsa dekleta, ki si želijo urejene in lepe dlani. Če z izgledom svojih niste ravno zadovoljne, so najboljša izbira.

Gelirani nohti so vključeni tudi v ponudbo vseh boljših frizerskih salonov.

Frizure glede na obliko obraza

 

     


 

 

Želite izvedeti katere frizure so primerne za različne oblike obraza? Tukaj je nekaj primerov s katerimi zagotovo ne morete zgrešiti.

Frizure za okrogle obraze:

Za okrogle obraze so najprimernejše takšne frizure, pri katerih dolžina las ni enaka. Tako se lahko odločite za asimetrične ali resaste frizure.

Izogibajte pa se kratkih pričesk in frizur, pri katerih je dolžina vseh las enaka, saj boste tako dosegli videz še bolj okroglega obraza.

Prav tako se izogibajte nakodranih pričesk, saj takšna vrsta frizure ni primerna za obliko vašega obraza. Raje se odločite za valovite lase, ki bodo lepo objeli vaš obraz.

Frizure za ovalne obraze:

Če imate srečo, da je vaš obraz ovalen vam glede frizure ni potrebno skrbeti. Ovalnemu obrazu pristajajo prav vse vrste pričesk, zato se lahko za sremembo odločite brez velikih težav.

Frizure za kvadratne obraze:

Ženske s kvadratnim obrazom imajo ponavadi precej težav z iskanjem pričeske, ki bi omilila kvadratni videz. Takšne frizure pa pravzaprav sploh ni tako težko najti, držati se morate samo enega pravila: lasje naj mehko padajo ob vašem obrazu. Takšnih pričesk pa je kar precej.

S kvadrtno obliko obraza si lahko privoščite kodre na vse načine. Od močno skodranih las, do mehko valovitih pramenov. Izbira je neomejena.

Izogibajte se strogim in ravnim linijam, ki bodo vašemu obrazu dale strog videz, saj bo tako izgledal še bolj kvadraten.

Frizure za srčaste oblike obraza:

Pri takšni obliki obraza je potrebna pozornost na spodnjem delu pričeske. tam naj imajo lasje več volumna, saj se na ta način lahko omili srčast izgled. Za vas so primerne frizure s frufruji, ki pa ne smejo biti ravni, saj strogi izgled ne pristaja vašemu obrazu. Izogibati se morate vsem vrstam strogih pričesk.

Upam da se je s tem člankom za vas končalo iskanje popolne frizure. Poglejte obliko svojega obraza in na ta način boste gotovo našli pravo pričesko za vas.
Spremljajte nas na Facebook-u
Za vas tudi na Google +
Letni horoskop 2019
Kaj vam prinaša letni horoskop 2019?   letni horoskop 2019