Nega obraza je kozmetični postopek, ki bi si ga morala privoščiti vsaka ženska v kozmetičnem salonu vsaj nekajkrat v letu. Če želite ohraniti mladostni videz kože, morate poskrbeti zanjo v vseh življenjskih obdobjih. Seveda je osnova za zdrav videz kože vsakodnevna nega, čiščenje kože, uporaba kvalitetnih kozmetičnih sredstev, poleg zdravega načina življenja, gibanja na svežem zraku in zdrave prehrane. Obisk kozmetičarke in strokovna obdelava pa vam bodo zagotovila pravilno nego glede na tip vaše kože in morebitne težave, ki jih imate in pravilno nego in vzdrževanje v vseh življenjskih obdobjih. Vas zanima nega obraza v Ljubljani?

kozmeticni-salon

Nega obraza v kozmetičnem salonu je nujna za sijoč videz vaše kože

V kozmetičnem salonu Neguj.se vam s kozmetično linijo Paulas Choice zagotovimo vrhunsko nego z najboljšimi izdelki na tržišču. Izdelki so edinstveni na tržišču, v salonu pa vas razvajamo tudi z ostalimi kozmetičnimi linijami vrhunskih proizvajalcev in kar je najboljše, glede na vaš tip kože in stanje na obrazu izberemo izdelke, ki bodo v najkrajšem času naredili največ za sijoč videz vaše kože na obrazu. Ko vaš obraz zasije, zasijete tudi vi. V našem salonu vam tudi svetujemo o uporabi kozmetičnih izdelkov doma ter pravilni negi ter vam priporočamo pogostost obiskov salona glede na odziv vaše kože.

Zakaj je potrebna nega obraza pri kozmetičarki ?

Kozmetičarki bi lahko rekli tudi zdravnica za kožo, saj pozna njeno sestavo, kozmetične izdelke ter njihovo delovanje. V kozmetičnem salonu se praviloma uporabljajo visoko kvalitetni profesionalni izdelki, ki vsebujejo drugačne formulacije in koncentracije od izdelkov, ki jih lahko kupite v drogerijah.

Prav tako zna profesionalna kozmetičarka svetovati, kaj potrebuje vaša koža glede na trenutno stanje, pozna izdelke in njihovo delovanje ter zna svetovati katere izdelke naj bi uporabljali za domačo nego, da bo rezultat res najboljši. Kozmetična nega obraza je nega zdrave kože, medtem ko je medicinska nega potrebna takrat, ko je stanje kože že spremenjeno in kozmetičarka bo presodila, kateri tip nege potrebujete. Medicinska nega bo potrebna, če imate akne, suho kožo ali dermatitis.

nega-obraza-ljubljana

SOS za staranje kože

Staranje kože je naravni proces, ki se mu ne moremo izogniti, vendar s pravilno nego lahko ta proces precej upočasnimo. Staranje je lahko zelo različno, saj je odvisno od več dejavnikov, kot so dedne lastnosti, način življenja in skrb za kožo. S staranjem se pojavijo gube, koža izgubi volumen in gostoto, postane bolj ohlapna in brez prave barve. Nega obraza doma in v kozmetičnem salonu bo ta proces zaustavila v primeru, da se je že začel, saj večina žensk obišče kozmetičarko šele ob prvih znakih staranja, če prej niso imele nekih specifičnih težav.

Ob prvem obisku vam bomo strokovno pregledali vaše stanje ter vam priporočili tip nega pri nas v salonu in tudi dali napotke za nego doma. Če boste temu dodali še skrb za svoje telo, zdravo prehrano in zaščito kože pred soncem in mrazom, boste naredili največ za svoj zdrav, mladosten in sijoč videz.

Nepravilna nega kože lahko proces staranja se pospeši in tudi ne more dati rezultatov, ki bi jih želeli, zato se prepustite profesionalnim rokam, ki bodo poskrbele za vaš obraz.