Svoje mesto na modnih brveh je moda 2019 našla že jeseni prejšnje leto, sedaj pa je čas, da zaživi tudi v resničnem življenju. Pomlad se nam približuje, toplejši dnevi prihajajo in z njimi priprave na obnovitev in dopolnitev naše garderobe. Pomembno je, da vstopimo v modno sezono pripravljeni. Največkrat pa se takole na začetku sezone sprašujemo ali razmišljamo, kaj bo modno, kateri kos garderobe bo zopet med nami, kaj je čisto novega oziroma kaj so pripravili modni oblikovalci.

Moda 2019 za pomlad/poletje napoveduje svežino. V ospredju bodo prevladovali pastelni odtenki mavričnih barv. Pastelnim barvam to pomlad tako ne bomo mogli uiti. In zakaj pastelni trend dobra izbira? Ker si lahko izbereš svojo najljubšo barvo in jo nosiš na kateremkoli kosu oblačila, ki ti ustreza.

Še vedno pa prevladuje črno bela kombinacija, prihaja tudi kar nekaj oranžne barve in seveda pink barve, ki pa je lahko v različnih odtenkih. To leto se roza barva preliva v odtenku fuksije, nosi lahko tudi kovinski sijaj.

Moda  2014 - črno bela kombinacija

Pomlad in moda 2019 bosta cvetoči. Cvetlice se vračajo vsako pomlad in tako bo tudi letos. Trend bodo zelo veliki in opazni cvetlični vzorci. Z cvetličnimi motivi, tako to pomlad, ne boste mogli ničesar zgrešiti, lahko le modno izstopate.

Linije oblačil, silhuete bodo to leto zelo ženstvene, poudarjene z raznimi volančki, vse za žensko, ki želi v ospredje postaviti svoj naraven občutek za lepoto in življenje. Zvesti spremljevalec trendovskih kosov oblačil to leto, bo čipka.  Izgledu bo dala zelo romantičen pridih. Lahko jo bomo nosile zelo odkrito ali pa jo bomo rahlo zakrile, recimo pod suknjič.

Moda 2017 bo v znamenju 70-ih let. Na površje je to vrnilo resice, ki so modni trend pomladi, svoj prihod pa so napovedale že v letošnji zimski sezoni.

Vrača se tudi krzno, pravo ali umetno, ki pa je v letošnjem letu barvano.

Kar nekaj velikih modni oblikovalcev je na vrh trendovskega seznama za leto 2019 dalo krilo, ki je široko in sega do kolen in hlače, ki so prav tako široke. Hlače so vse bolj široke z visokim pasom, različnih linij, ki naj bi letos pristajale ženskam ne glede na mere in telesno postavo.  Moda 2019 narekuje torej široko in visok pas, kar naj bi naredilo žensko še bolj zapeljivo, saj to na videz podaljša noge. Letošnjo sezono bodo zelo kratke hlačke ostale v omarah.

Še vedno pa se bomo v letu 2019 spogledovali s športnim chicom. Bomber jakne bomo v hladnejših dneh kombinirali s krilom tipa pencil midi, visoke petke pa bomo nosile s spodnjim delom kakšne trenirke. Športni chic je zelo priljubljen in vodilni trend med svetovnimi zvezdnicami in vse bolj uveljaven na modnih brveh.

Moda - modne torbice

Dolgoletni trend in nepogrešljiv kos garderobe jeans, v letošnjem letu dobiva vse večjo veljavo.

 Velike modne hiše jeans vključujejo med svoje kolekcije in v jeans oblečejo osebo od glave do pet. V jeansu so tudi modni dodatki. Razne torbce, denarnice, nakit in seveda čevlji. Čevlji so lahko športni ali pa z visoko peto, elegantni, ki dopolnijo in popestrijo vaš dnevni in večerni izgled.

Moda 2019 je lahkotna, zabavna, izredno ženstvena, romantična. Bodite drzne, dovolite si kombinirati in izberite kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.