Rada bi napisala kaj vidim in s čim se srečujem  pri svojem delu, kot frizer.

Ko se sprehodim po mestnih ulicah, že v mislih na ljudeh »krojim« njihovo novo pričesko, nov barvni odtenek na laseh, bolj dinamično striženje, moške ocenjujem, kako urejene imajo lase, brado, brke …

Opažam, kako lahko četudi športno oblečena oseba, z dobro in urejeno pričesko, izgleda popolno. Ugotavljam, da družba, v kateri živim, da veliko na zunanji izgled, da smo pripravljeni dati več za obleko, ki nekaj izraža in poudarja na naši postavi to, kar je najprivlačnejše.

frizerka Sandra

Zato kot frizer svetujem:

Naj vam ne bo žal poskrbeti tudi za svoje lase. Naj poskrbi zanje nekdo, ki to obvlada. Če menite,da nimate pravega frizerja, poiščite novega. Od njega zahtevajte več kot samo to, da vas na hitro postriže, pobarva in na koncu čim manj računa.

Naj vam svetiuje,kaj meni o vaši trenutni pričeski? Kaj bi spremenili na vaši frizuri? Kaj se dogaja v svetu mode? Kakšni so trendi?

Ne iščite po policah v trgovini, katera barva za lase je prava, da boste imeli izjemno barvo las, odtenek, ki si ga že dolgo želite. Poskušajte ga najti skupaj z vašo frizerko, vašim frizerjem..  Ne prosite prijateljice, da vam pobarva narastek, postriže konice, ker se velikokrat izkaže, da je dobro, da vsak dela tisto kar najbolje zna. Čez čas vsaka izmed vas ugotovi, da se to ne izplača. Bodite drzni in si upajte delati spremembe, ni potrebno, da so velike, v veselje vam bodo že majhne, postopne. In seveda, negujte svoje lase, sijoči in oprani lasje so lahko vedno lepi.

Ženske, ne pozabite na nakit in si nadenite kakšne nove uhane, ni nujno iz plemenitih kovin in dragih kamnov, lahko so unikatni, izpod rok kakšne mlade oblikovalke ali oblikovalca.

Ženske, lepo je pogledati tudi lepo naličen obraz. Ko se navadite, za to ne potrebujete več kot minuto časa. Počutili pa se boste veliko boljše in bolj samozavestne.

frizerka Sandra

Tudi moški naj od frizerke, frizerja zahtevajo ‘pričesko’ in ne le ‘striženja’ čim bolj na kratko. Uporabljajte kak dober gel, vosek, ki tudi lepo diši.Poskrbite za svojo brado in njeno obliko. Poudarite svoj slog pričeske in naj vam to pride v navado. Ženske to opazijo.

Na koncu bi pa vse rada sporočila, da ne pozabite na svojo notranjo lepoto in nakit, ki ga nosimo v sebi, to je nasmeh. Naj vas spremlja vsak dan!

Frizerko Sandro pa lahko poiščete tudi na Facebook-u, ali pa obiščete spletno stran njenega frizerskega salona.