web analytics
Frizure Lasni podaljški Moderno za ženske Svečane pričeske Trendovske pričeske Moške frizure
Gelirani nohti za piko na i
Gelirani nohti

Gelirani nohti so krasna alternativa za vsa dekleta, ki si želijo urejene in lepe dlani. Če z izgledom svojih niste ravno zadovoljne, so najboljša izbira.

Gelirani nohti so vključeni tudi v ponudbo vseh boljših frizerskih salonov.

Frizer, ki vam podaljša lase

V zadnjem času je zelo v modi podaljševanje las. Frizer mora biti za takšno delo kar dobro usposobljen, tako da mora obiskovati razne seminarje doma in v tujini. Teh seminarjev doma v Sloveniji je zelo malo, zato se mora frizer, ki se želi naučiti podaljševanja las udeleževati predvsem seminarjev v tujini. Iz podaljšanih las lahko naredite vse mogoče frizure, ki so lahko zelo moderne in bujne. Za podaljševanje las potrebujemo lasne vsadke, ki so narejeni iz pravih las. Lasni vsadki so lahko različnih barv in različnih dolžin.

Po želji vam frizer naroči lasne vsadke in že v nekaj urah ste čisto druga oseba. Takšne frizure so obstojne od tri do osem mesecev, odvisno od negovanja las. Vse o pravilni negi podaljšanih las vas pouči frizer v frizerskem salonu, tako da boste lahko negovali vaše lase in nosili lepe dolge lase kar največ časa. Odločite se za spremembo in presenetite sebe in druge.
Spremljajte nas na Facebook-u
Za vas tudi na Google +
Letni horoskop 2019
Kaj vam prinaša letni horoskop 2019?   letni horoskop 2019