frizure

Najboljši v Mestu!

Lepota in zdravje sta dva zelo pomembna dejavnika v našem življenju. Vse več ljudi daje vse večji poudarek na zdravem življenju in urejenem videzu. Skoraj vsak človek je rad urejen, čist, zdrav.

V današnjih časih je to vse lažje. Velika je izbira zdrave prehrane, ki je pridelana na razne bio načine, velika je izbira raznih pripomočkov za zdravo življenje, boljše počutje, zdravo in lepo kožo…

Prav zaradi teh potreb so se pred mnogo, mnogo leti nekateri ljudje specializirali za nudenje uslug s področja lepote in zdravja.

Pred desetimi leti se je prav zaradi Vas, zaradi Vašega zanimanja in želja odprl v Novem mestu, takrat Frizerski salon MIČ STYLING. To je najbolj priznana in uspešna blagovna znamka frizerskih salonov v Sloveniji, razširjena tudi v druge države. Gradijo predvsem na kakovosti uslug, na kakovostnih izdelkih ter tako na zadovoljnih strankah. Deset letna tradicija salona v Novem mestu priča, da so v tem uspešni.

Za Vas se potrudijo narediti frizuro, kakršno ste si zaželeli. Lase Vam pobarvajo z najkakovostnejšimi barvami Loreal in Paul Mitchell, ki zagotavljajo pristne odtenke barv in dolgo obstojnost. Pri striženju uporabljajo najnovejše tehnike, hkrati Vam naredijo vse moderne frizure. Skrbijo tudi, da bodo Vaši lasje zdravi in lepi.

Letos pa so zaradi Vas, ki ste kazali zanimanje in interes za kozmetične usluge, odprli še vrata kozmetičnega salona in tako razširili svojo dejavnost, Vam pa omogočili, da se v celoti uredite na enem mestu – Glavni trg 2.

V kozmetičnem salonu Vam nudijo vse usluge, ki spadajo v sklop storitev lepota in zdravje. To je pedikura (18 EUR), pri kateri si pomagajo z naravno kozmetiko priznane znamke Gehwol, nega obraza (35 EUR) in telesa z naravno kozmetiko Decleor, masaže, ličenje, depilacije…

Stranke so izredno zadovoljne z rezultati, ki jih kaže IPL+RF laser naprava (podobno kot ELOS oz. e-Lite) s katero trajno odstranjujejo nezaželene dlačice, pigmentna znamenja, majhne žilice, akne in gubice ali pa le pomlajujejo kožo in si s tem zagotavljajo bolj napeto, zdravo in kožo mlajšega videza.

Že kar nekaj časa nudijo tudi usluge manikure, izdelujejo tudi umetne nohte z geli priznane blagovne znamke LCN. Če imate torej težave s pogriženimi nohti, če imate slabe, poškodovane, krhke nohte, imajo za vas dobro rešitev za le 39 EUR.

Tudi beli zobje so želja vsakega človeka, saj je lepota nasmeha prva stvar, ki jo opazimo pri sočloveku. Zaradi tega so se odločili, da Vam ponudijo prvovrstno uslugo profesionalnega beljenja zob. Brez potrate časa in denarja, brez stranskih učinkov za vaše zdravje. Tehnologija CosmeticBright je vodilna tehnologija v svetu za beljenje zob. Vzame Vam le uro in pol časa v treh tretmajih skupaj na masažnem stolu in samo 149 EUR.

V njihovem Frizerskem in kozmetičnem salonu Mič Styling, na Glavnem trgu 2 v Novem mestu, najdete tudi računalnik z dostopom do interneta in brezplačni brezžični dostop do interneta. Tako čakanje ne bo več dolgočasno, Vaš otrok ali partner pa Vas bo počakal z veseljem med tem, ko si bo ogledoval novice, horoskop, prelistal kakšno od aktualnih revij ali pa se poigral z igračami, ki so na voljo.

Stilistka in lastnica Petra, frizerki Janja in Lidija ter kozmetičarka Neja se veselijo Vašega obiska. Hkrati Vas vabijo, da jih pokličete na 031 831 131 ali 07 33 77 270; lahko jih kontaktirate tudi preko elektronske pošte salon-nm@art-pe.si. Za več informacij o njihovem delovanju, o nudenju uslug in aktualnih akcijah in popustih pa jih obiščite na spletu: www.art-pe.si .

DZ