web analytics

Na spletni strani frizure 2022 za moške in ženske se lahko predstavijo frizerji. Preverite najzanimivejše informacije o frizurah in ostali modi.

Izbor naj frizure 2010

Spletna stran Frizure pripravlja izbor naj moške ali ženske frizure 2010. Vsi zainteresirani, ki želite preveriti, ali je vaša frizura všeč tudi drugim, nam pošljite eno svojo fotografijo na email naslov info (afna) frizure.si, lahko pa pripišete tudi nekaj kratkega o sebi ali o tem, zakaj ste se odločili prav za tako obliko frizure.

Seveda bo ekipa naše spletne strani najbolj ocenjeno frizuro tudi nagradila. S čim? Sponzor  Hiša lepote Art-Pe; frizerstvo in kozmetika iz Novega mesta osebi z največ glasovi podarja darilni bon za pedikuro.

Izbor naj frizure 2010

Vse primerne fotografije bomo objavili na naši spletni strani Frizure, naziv naj ženske ali moške frizure pa bo osvojila tista fotografija, ki bo imela največ oznak “Všeč mi je”. Najboljše ženske frizure in moške frizure bomo po končanem izboru objavili tudi v drugih medijih. Izbor se zaključi 30.09.2010.

Čas je, da se začne Izbor naj frizure 2010!

Prejšnji

Modne trend frizure

Naslednji

Uporniki in frizure

2 Comments

 1. Miha

  Hm, morda je res čas, da si omislim novo frizuro… pa da vidimo, katera bo naj moška frizura 🙂

 2. Napisali ste: “Nekateri frizerji razpolagajo tudi s posebnimi računalniškimi programi, na katere lahko naložijo vašo fotografijo in vam pokažejo, kako bi kratke frizure pristajale prav vam.”

  Frizerji, tak profesionalen program hair CONCEPT lahko naročite pri nas. Proizvajalec je uveljavljeno nemško podjetje. Program je že preveden v slovenščino.

  Pokličite ali pišite za brezplačno predstavitev v vašem salonu!

  info@zibrasoft.si
  tel. 04 – 255 60 80

  Program je moderno zasnovan in vam omogoča enostavno in hitro svetovanje stranki. Priložen mu je obsežen katalog frizur v tiskani in v elektronski obliki. Frizure redno dopolnjujejo.