Že razmišljate, kam na poletni dopust? Mnogi že v začetku leta razmišljajo in rezervirajo apartmaje za poletne počitnice. Če še niste prepričani, kam se bi podali, vam priporočam otok Brač. Če še tam niste bili, je skrajni čas, da se tudi tja enkrat odpravite. Je zelo priljubljena destinacija za turiste, saj vam ponuja ogromno vsega. Ni samo otok, ki ima najlepše plaže, tudi rekreirate se lahko, ko vam ni do ležanja na plaži. Pravijo, da so na otoku najlepše plaže, posebej plaža Zlatni Rat, ki privabi ogromno turistov.

Čeprav se mnogi pritožujejo, da je Hrvaška draga, se vseeno podajo tja. Kam pa se bi drugam podali na morje, če ne bomo obiskali sosednje države, ki nam ponuja ogromno prelepih plaž. Kot sem omenila že zgoraj, poskusite otok Brač. Kateri so tam že bili, se vračajo vsako leto. Za vsakogar se nekaj najde na samem otoku. Tisti, ki zelo radi uživate na prelepih plažah, boste sigurno našli svoj prelep kotiček. Vsi, ki ljubite kulinariko, boste sigurno prišli na svoj račun. Saj domačini vam ponujajo svoje dobrote na vsakem koraku. Zelo bodo veseli, če boste kaj kupili pri njih, prav tako vam vse ponudijo za pokušino. Tisti, ki radi kolesarite, je brač sigurno za vas.

Brač je tretji največji otok v jadranskem morju in prvi največji v Dalmaciji. Na sam otok vozijo trajekti. Spali sigurno ne boste na plaži, ker prenočišč je ogromno. Res pa je dobro, da si že v naprej rezervirate, ker poleti se težko najdejo. Tudi kampe lahko najdete, vsi tisti ki vam je kampiranje zakon. Lačni in žejni sigurno ne boste ostali. Tudi trgovine se najdejo, da si kupite kakšno malenkost. Mislim, da je dovolj naštevanja, najboljše, da pogledate, če še je kak apartma prost in si rezervirate dopust. Ne boste se dolgočasili na otoku, ker vam preveč vsega ponuja.