V galeriji si poglejte moderne ženske frizure za leto 2019

Prihajajoče leto 2019 bo tako kot vsako leto pred tem, prineslo nove modne smernice za ženske. Ženske frizure 2019 bodo sijajne in zagotovo popularne med nežnejšim spolom. V trendu bodo kratke pričeske, ki bodo spominjale na moške oziroma fantovske frizure. Te bodo posebej pristajale ženskam z bolj okroglim obrazom, ki jih bo pričeska naredila še bolj ženstvene in privlačnejše. Drznejše si bodo pobrile lase ob strani, vendar bodo takšne pričeske manj moderne.

Popularne ženske frizure 2019 bodo bile bob frizure. Urbani stil ne bo prikrajšan, ker bo za na zabavo popularna pričeska z ravnimi in na sredi čela ostriženimi lasmi. Na svoj račun boste prišle dekleta in gospe, ki imate naravne kodre, saj bodo valovite in razmršene pričeske zelo moderne. Če imate ravne lase, jih boste čisto preprosto spremenili z uporabo navijalk in jih z roko pretresle ter si tako naredile kodre. Ženske frizure 2019 ne bodo poudarjale urejene pričeske, temveč bodo temeljile na odpadniškem videzu razmršenosti in valovitosti. Nekatere od vas boste že zadovoljne s prečko na eni stran, ki jo utrdite z gelom ali voskom. Za druge pa bo že zanimivo imeti neenakomerno postrižene lase.

Ženska frizura

Ženske frizure 2019 se bodo razlikovale od prejšnjih let tudi po barvi las. Stilisti vse bolj poudarjajo naraven videz vaše pričeske. Barvalo se bo tako lase kot pa pramena s tehniko, ki jo frizerji imenujejo sombre. Z njo izgledajo lasje kot, da bi jih posvetlilo sonce. Drznejše ženske bodo pramena pobarvale z dvemi ali tremi barvami. Mogoče se sprašujete kakšno pričesko izbrati zase. Vsaka ima unikaten obraz in zato ne pristaja katerakoli moderna frizura. Ženske frizure 2019 morate izbrati glede na obliko vašega obraza, barva frizure pa naj se ujema z barvo vaše kože. Če boste izbrale prave pričeske, si boste ponovno vzpostavile obrazno ravnovesje, ki bo zakrilo slabosti vašega videza in poudarile le njegove prednosti. Za ovalni obraz si lahko praktično izberete vsako frizuro, ki jo hočete. Pri izbrani pričeski le pazite na dolžino resic, saj te lahko pokvarijo ravnovesje, če so predolge.

Ženske frizure 2019 bodo primerne tudi za okrogel obraz. Lase je potrebno le redčiti in striči večplastno, da bo ob strani malo volumna. Daljše lase lahko spete in pustite na eni strani prosto viseči pramen. Če imate kvadraten obraz bodo ženske frizure 2019 omilile vaše obrazne linije. Ostrižite se večplastno, kar pomeni, da na hrbtni strani pustite daljše in na obrazni strani krajše lase. Pri tem obrazu ne smete pustiti prečko na sredini, da bodo imeli vaši lasje več volumna. Ženske frizure 2019 bodo primerne za skoraj vse obraze, poiščite si tisto, ki vam je najbolj všeč.