Ste že opazili fante in dekleta z temnimi, največkrat črnimi frizurami, ki delno zakrivajo vsaj eno oko ali pa dobršen del obraza? Takšne so emo frizure, ki so letos zelo priljubljene in zato trend frizure. Značilnost takšne frizure je, da lasje tako zakrivajo eno stran obraza, da se ga ne da videti od strani.

Emo frizure so lahko dolge ali – največkrat – kratke, značilni so dolgi čelni prameni, česani na stran. Emo frizura je tipično črna, s čimer se ujema tudi make-up, ki poudari oči in obraz, torej individualnost osebe. Emo frizura pa ni vedno povsem črna; deli las oziroma premeni so namreč pobeljeni, kar osebi daje pridih individualnosti. Saj veste, kako je to pri moških srednjih let – sivi prameni izražajo karakter, mar ne?

Trend emo frizure

Emo frizure so primerne za vse vrste las, tako kratke, srednje dolge kot dolge lase. Barva tudi ni problem, kajti dandanes že vsak frizer nudi barvanje las z obstojnimi barvili. Če vas mika imeti takšno frizuro, le skočite k svojemu frizerju, kajti dobro narejena emo frizura je trend, zelo lepa na pogled in tudi seksi. Naj vas ne skrbi stigma, ki jo prinaša “emo” naziv – navsezadnje je to samo frizura, ne življenjski slog.