Nazaj v galerijo Naslednja galerija

 

 Modne moške frizure  Modne moške-frizure
 Moške frizure 2012  Moške-frizure
 Najboljše moške frizure  Najboljše moške-frizure

 

Nazaj v galerijo Naslednja galerija

 

Že zdavnaj so minili časi, ko so samo ženske skrbele za svoj zunanji videz in se obremenjevale glede oblek, frizur in svojega celotnega videza. V modernem svetu tudi moški skrbijo za svoj zunanji izgled in ravno zato so moške frizure pogosta tema pogovorov mladih in zrelih moških. Med najbolj priljubljene moške frizure zagotovo spadajo srednje dolge pričeske, ki moškim podarijo neobremenjen in svež izgled.

Moški imajo v današnjem času na izbiro mnoge moške frizure, zato zagotovo prav vsak lahko najde takšno, ki mu bo najbolje pristajala. Ne glede na to, če se odločijo za kratko ali pa malo daljšo pričesko morajo skrbeti, da bodo njihovi lasje vedno videti čisti in urejeni. Moške frizure se z lahkoto oblikujejo z raznimi voski in geli, ki so dandanes na voljo v vsaki drogeriji. Če se ne morate odločiti kakšna frizura vam bi najbolje pristajala, lahko za mnenje vprašate predstavnice nežnejšega spola. Zagotovo vam bodo z veseljem svetovale.

Bodite pa pozorni na to, katero predstavnico ženskega spola boste spraševali za moške frizure. Namreč dekleta, ki se zgledujejo po zvezdnicah in nosijo razne drage znamke so “Jokerji”. Lahko vam predlagajo takšno frizuro, katera bo na vas izgledala odlično in boste takoj postali privlačni večjim številom deklet zahvaljujoč vaše nove moške frizure. Lahko pa vam predlaga takšno frizuro katera si ona želi, da bi jo imel njen “dragi”, samo zato, da bi jo spominjal na “tistega” igralca, ki ji je tako všeč. Takšna frizura pa lahko na vas izgleda bolj slabo.

Sicer pa je takšnih deklet bolj malo, vedno pa lahko vprašate za nasvet vašo frizerko. Frizerke in pa tudi frizerji, se spoznajo na moške frizure, saj morajo v svojem poklicu obdelati kar veliko glav in las. S tem dobijo tudi izkušnje, kakšne moške frizure dobro izgledajo na določenih oblikah glav. Hkrati pa se lahko potem, ko ste že ravno v frizerskem salonu, odločite tudi za nov stil frizure, ki vam jo bo oblikovala frizerka z njenimi spretnimi rokami, seveda s pomočjo pripomočkov kot so škarje, glavnik ipd..