Leto 2019 je prineslo veliko sprememb v stile frizur. Zagotovo, vas zanima kaj ima ponuditi prihajajoče leto 2019. Do začetka decembra so bili stili za frizure 2019 odeti v tančico skrivnosti. Nihče ni vedel ali bodo dolgi lasje v modi ter ali bodo kratke frizure žensk postale še bolj popularne kakor v letu 2018.

Če si želite podrobneje ogledati spremembe za moške in ženske frizure, kliknite na spodnje sličice.

 

 

 

Če se želite znebiti dvomov za frizure 2019 ste zagotovo na pravem mestu.

Modne trende za frizure 2019 oziroma za katerokoli leto, napovedujejo zvezdnice in zvezdniki. Razlog je enostaven. Modni trendi za frizure se napovedujejo preko zvezdnikov in zvezdnic zato, ker velika množica ljudi občuduje njihov stil ter jih ima za vzornike. Ženske frizure 2019 bodo najbolj deležne spremembe v dolžini ter barvi samih las.

 

Kaj se bo spremenilo z dolžino in obliko las v letu 2019?

Frizure 2019 predstavljajo veliko spremembo, kar se tiče same dolžine las. Pričeske vseh vrst naj bi se dodatno skrajšale. Ženske kratke frizure 2017, pa naj bi postajale še bolj fantovske ter kratke. Tu seveda ne gre pretiravati, kajti ob straneh zabrite ženske frizure ne bodo kaj prida zaželene.  Ženske s kratkimi frizurami v prihajajočem letu, pa ne boste zato prikrajšane ženskosti ter zapeljivosti, saj se ob določeni obliki obraza prisede vsaka kratka frizura. Frizure 2019 dolgim pričeskam, priporočajo skrajšanje nekaj centimetrov las. Najbolj zaželene dolžine las, bi bile dolžine do ramen. Trend prečke naj bi se pomaknil na stran, da bi s tem dosegli asimetrični “look” frizure. Frizure 2019, bodo šle najbolj na roke ženskam s kodrastimi in razmršenimi pričeskami do ramen ali malo dlje, saj bo za leto 2019 veljal ” neurejen” videz ženske frizure. Ženske z ravnimi lasmi lahko s kodralnikom pričarate čudovite kodre na svojih laseh. Stil frufru pričesk bo doživel spremembo. Frufru naj bi se skrajšal do sredine čela.

Se še spomnite iz pravljic za otroke, kakšno barvo las so imele rjavolase princese? No frizure 2019 naj bi sledile taki barvi. Barve naj bi prešle na bolj bogate rjave odtenke. Za blondinke pa naj bi bilo letos bolj “nejasno” leto, saj naj bi bila blond barva pri vseh stilih nekako pomešana z rjavimi odtenki las.

 

Kaj pa bo novega pri moških?

Vse trende za moške frizure 2019 so pokazali na Milanskem tednu mode. Za pripadnike moških s kratkimi frizurami naj bi bil najpomembnejši trend stranska prečka. Govori se, da bodo frizure 2019 moške spreminjale v mladeniče, mladeniče pa v moške. Brada naj bi se odlično prilegala vsem stilom las pri moških. Pri sami bradi pa ni pomembna dolžina. Privlačne bodo kratke in tudi izrazite polne brade.

Moške dolge frizure 2019 pa naj bi padale do ramen. Razmršenost in neurejenost pa nebi bila všečna smernica pri takih tipih frizure.

Moda za frizure 2019 prinaša spremembe na splošno, vendar majhne spremembe za posamezne stile. Seveda pa je še vedno najbolj pomembno, da je frizura všeč vam in da izberete primerno za vašo obliko obraza.