Leto 2019 bo prineslo veliko zanimivih in dobrih stvari. Vsi ekonomski problemi in konflikti pa se bodo počasi umirili ter končali. Če vas podrobneje zanima kaj vam prinaša letni horoskop 2019, pa si ga le preberite.

 

Letni horoskop 2019 za ovneletni horoskop 2016 oven

Ovni, Jupitrove vibracije vas bodo ščitile vse do julija. Počutili se boste, kot da imate nevidnega in tihega zaščitnika, zaradi katerega so vam napovedane bolj srečne okoliščine natanko takrat, ko se vam bodo pojavili največji dvomi. Priporočljivo je, da svoja obzorja vsekakor razširite ter se izpopolnjujte, preizkusite svoje sposobnosti v drugih, novih dejavnostih ter vsekakor sodelujte z mladimi ter se tako še kaj naučite. Marca ter julija se nikakor ne prepuščajte naključjem. To bosta meseca, katera sta najbolj ugodna da začnete z novimi dejavnostmi ali pa razmerjem. Leto 2019 pa vam tudi predlaga, da postanete malce bolj samostojni. Ne ostanite samo pri besedah, temveč tudi ukrepajte. Kasneje v letu, junija ter novembra, se vam bodo zahotele prepovedane ljubezenske zgodbice. Leto 2019 bo za vas zanimivo, bodite previdni.

Letni horoskop 2019 za bike letni horoskop 2016 bik

Biki boste začetku leta zadeve večkrat premostili, odvzeli in pa dodali ter nadaljevali takšen počasen tempo, kakšno prestavo nižje kot pa ste si mislili. Edina svetlejša izjema bo v mesecu aprilu. Postavili si boste ultimat, na katerega lahko gledate iz poslovne in ljubezenske plati. Samski biki se boste v lov podali prej kot pa običajno. Po koncu aprila pa vse do druge polovice avgusta bo sledil še en vzpon in zopet boste prestavili v nižjo prestavo. Ko ta muka mine, bo čas, da se postavite pokonci, še posebej kar se tiče novejših delovnih ali pa domačih razmer, katere vam ne bodo ustrezale. Drugi ljudje vas ne bodo prebirali med vrsticami, bolje, da kar direktno poveste kaj vas muči.

Letni horoskop 2019 za dvojčke letni horoskop 2016 dvojčka

Takoj po vstopu v letu 2019 se vam bo dvojčkom pojavil nekakšen občutek, da se bo nekaj zgodilo. Govorili boste, da je nekaj v zraku, vendar ne boste še imeli potrebne energije za naslednje, večje korake. Kar se tiče komunikacije ne boste imeli problemov, zima bo minila brez kakšnih posebnosti, nekaj pa vas bo še zadrževalo in ustavljalo. V sredini aprila boste obrnili nov list, ta bo poln novosti na področju ljubezni. Pojavila se bo možnost, da spremenite naslov. V vašem mesecu juniju, boste dodali češnjo na vrh torte, obeta se vam izpolnitev vaše zelo pomembne želje. Sredi jeseni pa le pazite, saj lahko naglo zavijete s smeri, katera pa vam verjetno ne bo prav všeč.

Letni horoskop 2019 za rake letni horoskop 2016 rak

Raki, boste nadaljevali v pozitivnem trendu, ki bo zaznamoval prehod v leto 2019 z odličnim počutjem ter občutkom, ki vam bo dajal misliti, da se lahko določene zadeve še bolj poglobijo ter uredijo na tisti pravi način. Marca se bodo nekatere stvari začele ustavljati, začeli boste iskati način, kako bi se spet izpostavili ter storili nekaj več zase. Vendar bodite previdni. Poleti, boste imeli večkrat opravka z ljudmi, ki vas le izkoriščajo zaradi vaše dobre volje. Zato za razne usluge zahtevajte več ter si omislite neko stvar, ki bo lahko pomenila večjo spremembo vašega načina življenja. V začetku jeseni se bo zgodilo nekaj, zaradi česar bodo stvari drugačne, seveda v pozitivnem smislu.

Letni horoskop 2019 za leve letni horoskop 2016 lev

Za vas, leve in levinje, v letu 2019 ni strahu, ki bi vam preprečeval uspeh, kljub temu, da boste v prvih treh mesecih bili prepričanja, da vas nekaj ovira in da okoliščine niso najbolj primerne. Pazite tudi na zdravje, ki bo zelo pomembno v letu 2017, saj vam bo dobro počutje odskočna deska za uspeh. Ljubezen vam bo zadovoljila srce, in to najbolj ob koncu zime, maja in sredini poletja. Takrat se bo vaš ljubezenski mozaik končno zložil in sestavil skupaj v prelepo sliko. Mogoče vas bo tudi privlačila selitev oziroma uspeh na kakšnih drugih področjih, ali krajih. To zna biti dobra odločitev, vendar prej preverite svoje materialne zmogljivosti. Zberite dovolj podatkov in informacij, oborožite svoje možgane z znanjem.

Letni horoskop 2019 za device letni horoskop 2016 devica

Konec zime bo za vas boleč, saj se boste poslovili od preteklosti, vendar boste vstali prerojeni in še močnejši. Z vhodom v poletje se bodo vaše želje, po pridobivanju izkušenj, analiziranju in predalčkanju le še poglobile. V vaših navadah pa bo še vedno obstajala razlika. Marsikatere stvari se boste lotili brez predsodkov, lažje boste navezali nove stike, otresli pa se boste tistih stvari, ki so vas držale in vlekle nazaj v preteklost. V letu 2019 boste doživeli dosti uspešnih in tudi srečnih trenutkov v poslovnem in družabnem življenju.

Letni horoskop 2019 za tehtnice letni horoskop 2016 tehtnica

Počutje bo značilno za tehtnice, nagibalo se bo levo in desno, velikokrat pa bo to povezano z vašim fizičnem stanjem. Od meseca januarja pa vse do maja vas bo preganjala utrujenost, katero lahko preženete le z večjimi spremembami vaših navad. Niti nimate razlogov ali utemeljenih izgovorov zaradi katerih ne bi mogli uvesti novosti in obrniti nov list v vašem življenju. Čeprav vam je težko, se boste morali prilagajati, saj ljubezen pride, potem pa gre. Lahko ste tudi uporniški, to pa se bo predvsem pokazalo ob pomembnejših odločitvah v sredini poletja, vaše življenje bo malce spremenilo smer, vendar po tem vam bo malce lažje.

Letni horoskop 2019 za škorpijone letni horoskop 2016 škorpijon

Za škorpijone bosta v začetku leta najbolj izstopala meseca januar in februar, saj boste lahko končno dokončali vaše pomembno izpopolnjevanje ter sklenili posebno ljubezensko poglavje. Vendar ostanite na trših tleh ter zbirajte moči, saj jih boste še kako potrebovali do sredine pomladi, ker vas čakajo še težke naloge. Maja se boste lahko malce sprostili, saj prinaša olajšanje kar se tiče ljubezenska razmerja. Znova pa se bo pojavilo vprašanje, kateremu se ne morete nič več izogibati, je pa povezano z vsakodnevnimi navadami ter dejavnostjo, ki bo zopet prišla na vrsto. Mesec oktober pa bo poln boljših priložnosti ter uspehov.

Letni horoskop 2019 za strelceletni horoskop 2016 strelec

Že v prvih dneh novega leta, so bo zgodilo nekaj, kar bo kot češnja na vrhu torte, vsem vašim naporom ter dosežkom. Ne bojte se spremeniti delovne okolice, potovanj, ter obiskov krajev, kjer so še možnosti za ponoven začetek. Planet Jupiter bo v pravšnjem položaju, ki napoveduje prijetne stike in zaščito, posebej do vplivnejših in starejših ljudi. Čakala vas bo tudi pomembnejša odločitev za vaš naslednji ljubezenski korak. Ugodnejša bo zima, še bolj pa njen konec ter nepozaben mesec avgust.

Letni horoskop 2019 za kozoroge letni horoskop 2016 kozorog

Za kozoroge, bo boljši in vsekakor ugodnejši drugi del novega leta 2019. Stvari se bodo nekako same postavile na noge ter se na pravilen način tudi usedle. Do takrat se bo sicer zgodilo še kar nekaj svetlejših trenutkov, predvsem meseca februarja ter maja. Lotili se boste novih poslovnih priložnosti, se boste selili, ali pa začeli o razmišljati ter spreminjati znotraj družinskega kroga. Fizično boste dovolj pripravljeni na izzive, stvari pa so odvisne tudi od vašega partnerja oziroma spremljevalca, ter vaše sposobnosti prepričevanja. Družite se predvsem z devicami, kozorogi ter biki. Oni bodo razumeli vaše težave brez daljših in širokih razlag.

Letni horoskop 2019 za vodnarje letni horoskop 2016 vodnar

Počutili se boste, kot da imate preveč energije, hoteli boste porabiti to energijo ter kar poleteti. Počasi boste le ugotovili, da morate z energijo varčevati. Dobro morate premisliti, kako boste šli naprej. Vaši umetniški in športni uspehi so zaradi te energije prav v dosegu roke. Kar se tiče poslovnih stikov, le bodite previdni, da ne postanete preveč zagledani v svoje sposobnosti. Vedite, da do uspeha, vodi ključ, na kateremu piše sodelovanje. Študijske in pravne zadeve se bodo malce zataknile vendar ne obupajte, saj se bodo tik preden boste hoteli odnehati, le nekako rešile. V drugi polovici leta pa le pazljivo glede sprememb ljubezenskega statusa in domačih razmer.

Letni horoskop 2019 za ribe letni horoskop 2016 ribi

Ponovno vas bo spremljal tisti občutek, zaradi katerega boste mislili, da vam drugi krojijo usodo, vi pa nenehno čakate. Svetlejša izjema se bo pojavila v drugem delu zime oz. začetku pomladi, aprila in maja. Hitreje se boste izpostavili ter dosegli boste vsaj dva pomembnejša cilja. Ljubezensko področje včasih še malo zarjavi in zaškripa, to je za to, ker so vam izzivi ter osebe, ki niso podobnega značaja kot vi, bolj privlačne. Kljub temu se vračate na stare poti, saj vaše želje po tveganju niso dovolj močne. V drugi polovici leta pa pričakujte rešitev, bodisi pravnega, poslovnega in uradnega vprašanja.

  letni horoskop 2016